fredag 27 mars 2015

Fredag 27/3-15, Dag 4

Halloj! 

Idag har en tredjedel av vår vistelse här i Sydafrika passerat. Det känns helt otroligt. Tiden går så snabbt! 
Gårdagens väder var så pass instabilt att det hann gå från aggressivt åskväder och regn, till full sol och klarblå himmel inom loppet av någon timma. Mycket förvirrande när man ska välja kläder på morgonen. Temperaturen är dock mycket behaglig och vi roar oss med att titta på väderprognoser för Stockholm :)

Dagens väder har varit fantastiskt!


Idag har varit den sista dagen i skolan för Lady Grey Art´s Academys elever som inte kommer att medverka i Passion Play. För dem andra väntas en tuff vecka av stenhårda repetitioner. 
För oss bild&formgivare/formare ser uppgifterna olika ut. Nellie jobbar med designen till tavlan som ska målas på skolans innergård och Susanne jobbar stenhårt med sina plaggskisser som ska visas på utställningen som kommer att pågå under Passion Play helgen. Imorgon kommer jag själv att hjälpa till med att fotografera  elever i olika scener inför utställningen. Förhoppningsvis kan jag redovisa lite resultat av våra arbeten på bloggen i imorgon.

Våra eftermiddagar spenderar vi dock oavsett vad vi gör tillsammans i skolans Art Club, ett gammalt före detta lagerhus som nu utgör ett klassrum för eleverna som jobbar med visuell konst. Den industriella känslan blir en perfekt kontrast till de färgglada elevarbetena som pryder både väggar, golv och tak.


Art Club utifrån

Elevarbeten




Rekvisita till Passion Play





Äpplen till Edens Lustgård in the making


Vår duktiga bild&form kompis Emma som går i åttan på Kulturama :) Hon hjälper konstläraren Sakhile att göra rekvisita. 



Gänget :)



Nellie!

Utöver våra enskilda uppgifter kommer vi även som tidigare nämnt att medverka i scenen babels torn tillsammans med resten av utbytesgruppen från Sverige. Själva tornet är nu färdigt och vi kommer även att repetera vår scen under morgondagen.


Under morgondagen väntas vidare repetitioner och på söndag har vi ledigt hela dagen :)



- Teresa   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar